L’ANC-Escòcia es presenta i ja prepara la cadena humana

Estelada_ANC

Una trentena llarga de persones han assistit a la presentació de l’ANC – Escòcia, que s’ha dut a terme recentment al parc de Holyrood a Edimburg.

Des de la branca escocesa de l’Assemblea Nacional Catalana va donar-se la benvinguda així als participants d’aquesta primera activitat davant de Holyrood Gate, molt a prop del Parlament d’aquesta nació amiga.  La trobada va ser el dissabte 17 d’agost a les 11 del matí. Moment en què, un cop reunida, la comitiva va traslladar-se fins als peus de l’Arthur’s Seat: allà es va llegir un manifest i es van cantar els Segadors, l’himne nacional de Catalunya.

El grup d’assistents estava dividit entre catalans que resideixen a Edimburg i a altres punts d’Escòcia, alguns d’ells implicats activament en l’ANC, i en estiuejants al país que van afegir-se també a l’acte.

Diumenge 25, data clau

Aquesta ha estat la primera activitat pública que l’ANC-Escòcia ha dut a terme des de la seva constitució el passat mes de juny, tot i que el proper diumenge hi ha la veritable prova de foc per a aquest grup de l’assemblea a l’exterior. Es prepara ja, doncs, la cadena humana que tindrà lloc aquest diumenge 25 d’agost a les 4.30 de la tarda. Es començarà, d’aquesta manera, més de mitja hora abans de les simbòliques “17.14 hores” per qüestions logístiques. El lloc definitiu de la convocatòria serà Calton Hill, des d’on hi ha unes espectaculars vistes de la ciutat; tot i que per aquell que ho vulgui, es manté la trobada inicial davant el Parlament escocès, a les 4. Des d’allà es caminarà en grup fins a la ubicació final de la cadena.

Recordeu que podeu inscriure-us-hi al formulari d’inscripció online de les assemblees exteriors: http://catalanassembly.org/inscripcio-viainternacional.

Vols llegir la versió d’aquesta notícia en anglès?

Advertisements

One thought on “L’ANC-Escòcia es presenta i ja prepara la cadena humana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s