L’ANC-Escòcia es presenta en públic a Edimburg

L’ANC-Escòcia va començar a treballar com a grup fa unes setmanes però ja prepara la seva presentació pública per al proper mes d’agost. Formada per un grup de catalans que volen ajudar a donar a conèixer el procés català al lloc on viuen, l’ANC – Escòcia organitzarà, a la capital d’Escòcia, una trobada familiar el pròxim dissabte 17 d’agost al matí.

Des de la branca escocesa de l’ANC s’aposta, doncs, per una presentació diferent en un entorn informal i durant una trobada familiar en la qual queden convidats tots aquells catalans residents a Escòcia i escocesos que s’hi vulguin sumar.

La quedada serà a les 11 del matí al pàrquing de Holyrood Gate, i des d’allà els assistents es desplaçaran uns metres en el mateix entorn de Holyrood per tal que els membres de l’ANC puguin llegir un manifest de benvinguda que donarà el tret de sortida a la jornada.

Aquells que ho vulguin, després, podran acompanyar la comitiva de l’ANC-Escòcia fins al capdamunt de l’Arthur’s Seat, un espai natural prop del centre d’Edimburg en ple Holyrood Park.  Allà el grup es farà fotos i procedirà a desplegar una estelada com a punt culminant de l’acte.

En acabat el grup tornarà a baixar a l’àrea urbana de Holyrood, ben a prop del simbòlic Parlament escocès obra de l’arquitecte català Enric Miralles.

Tothom que ho desitgi, a més a més i com a punt i final, pot portar el seu propi pícnic per tal de menjar tots junts a l’aire lliure i compartir entre tots experiències i opinions.

Programa 17 d’agost:

  • 11.00 a.m. Trobada a Holyrood Gate
  • 11.10 a.m. Llegida del manifest de presentació de l’ANC-Escòcia
  • 11.20 a.m. Inici de la pujada a l’Arthur’s Seat.
  • 12.00 p.m. Fotos de grup i desplegament de l’estelada
  • 12.20 p.m. Pícnic a l’entorn de Holyrood.
  • 2.00 p.m. Fi de la trobada.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s